Rutaver las rutes


BikerideCostaBrava-Barcelona

PEDALAR ENTRE MAR I MUNTANYA

 

La BikerideCostaBrava-Barcelona és una nova experiència en bicicleta de muntanya per descobrir la costa nord de Catalunya i les seves muntanyes. Té com a protagonistes a la Costa Brava, la Costa de Barcelona-Maresme, el Parc Natural del Montseny, Girona i el Baix Empordà, amb el punt de recepció situat a la ciutat de Mataró.

T’oferim 3 rutes que et portaran per paratges únics i singulars en un entorn privilegiat: natura, camins de llegenda, pobles medievals, cales “amagades” i gastronomia mediterrània. Les nostres rutes sempre combinen mar i muntanya, verd i blau, sense oblidar que el nostre clima privilegiat et permet fer-les durant tot l’any.

Nosaltres ens encarreguem d’organitzar tot el que necessitis per fer la travessa: autoguiat mitjançant GPS amb el track de la ruta, allotjament, transport d’equipatge, lloguer de bicicletes i assistència en ruta en cas de ser necessària, perquè et dediquis a pedalar gaudint d’una experiència única, sense haver de preocupar-te de res.

De totes les rutes que et proposem, la BikerideCostaBrava és la ruta més complerta, amb un total de 313 km. Està dissenyada per realitzar-la en 4, 5, 6 o 7 dies, i així ajustar-se a les teves preferències i adaptar-la al teu nivell: amb l’opció més suau de 7 dies fins a la més exigent de 4 dies. Aquestes són les nostres propostes recomanades, però pot realitzar-se en més o menys dies, sempre adaptant-nos a les teves necessitats i gustos.

Per als que busquen una ruta molt assequible, per gaudir en família o entre amics d’una manera relaxada, t’oferim la BikerideEmpordà, amb un recorregut circular de 129 km que transcorre exclusivament per la Costa Brava. Aquesta ruta travessa les comarques del Gironès i el Baix Empordà, i és ideal per fer-la en un cap de setmana. Com que tècnicament no té cap dificultat, la pot realitzar qualsevol persona que estigui una mica habituada a fer sortides en bicicleta.

La nostra última proposta és la BikerideXtremMontseny, amb 140 km i més de 4.700 m de desnivell positiu és, sens dubte, l’opció més exigent. Es realitza en dues intenses etapes que s’endinsen al Parc Natural del Montseny per oferirnos uns paisatges màgics. Igual que l’anterior ruta, també és ideal per realitzar-la en un cap de setmana.

A més a més, també et donem la possibilitat de fer només algunes de les etapes sense completar el recorregut sencer de qualsevol de les 3 rutes. Tens diverses opcions entre les que triar!